Parfum doosje in standaard maat

Serie parfum doosjes cosmetica Nugi
Voor Nugi, where skincare meets perfumery, hebben wij een serie van vijf maten doosjes met identieke opdrukken gemaakt. De doosjes worden gebruikt om de cosmetica producten met bijzondere geuren in te verpakken. Een nieuwe maat parfum doosje laten maken brengt stanmeskosten met zich mee. Voor onze standaard maten betaalt u geen stansmeskosten.
Nugi: "Wij zijn goed geholpen in onze zoektocht om zo voordelig mogelijk een prachtig product in de markt te zetten".

parfum doosje, parfum verpakking, parfum verpakken, parfum


 

parfum doosje, parfum verpakking, parfum verpakken, sample mapje

Een parfum doosje voor olie?

Sample mapje en doosje Arganlife
Met en voor Arganlife hebben wij dit mooie mapje voor het uitdelen van monsters van argan olie gemaakt. De sample van de olie wordt vastgeklemd door het mapje, zodat het er niet zomaar uit kan vallen. Voor Arganlife hebben we inmiddels ook al prachtige doosjes geproduceerd.
U kent deze sample mapjes waarschijnlijk voornamelijk van parfum monsters, maar onze verpakkingen zijn natuurlijk niet productgebonden, vandaar dat wij een online bibliotheek hebben gemaakt van al onze maten doosjes, zodat u zelf kunt kijken of er een standaard maat voor uw product beschikbaar is.


 

“Verzenddoosjes zelftestpakket uitstekend ontwikkeld”

Oprichter van Openlab Hubert Mooren:
“Het was een flink gepuzzel om de verzenddoosjes en kaartjes voor het zelftestpakket te ontwikkelen waarin drukkerij Van der Louw ons uitstekend heeft begeleid.”
Openlab, ontwikkelt en verkoopt zelftests voor SOA (Chlamydia en Gonorroe). Een zelftestpakket dat een wordt verstuurd in een verzenddoosje bestaat uit een informatiedoos, een retourbox en twee bijsluiters, waarvan er een is voorzien van een code voor het later online opvragen van de uitslag.
Drukkerij Van der Louw heeft inmiddels ook veel medicijndoosjes geproduceerd voor diverse klanten.

parfum doosje, parfum verpakking, parfum verpakken, brievenbusdoos


 

Zit uw maat parfum doosje hier misschien tussen?

Dr. Alkaitis, volledige serie cosmetica doosjes
Met en voor Dr. Alkaitis, holistic organic skin food, hebben wij deze mooie serie doosjes ontwikkeld. De matte uitstraling met de groene aquarel verfstreek geven de doosjes een natuurlijk uiterlijk, precies waar de consument naar op zoek is.


 

Parfum doosje promoten; samples versturen in brievenbus formaat!

Uw parfum doosje (d.m.v. samples) via de brievenbus bezorgen
Voor Paula’s Choice Skincare hebben wij een serie van 4 doosjes met verschillende opdrukken ontwikkeld. Deze mooie doosjes zijn gebruikt om samples van de cosmetica netjes te verpakken en naar klanten als proefpakket te sturen. De respons was fantastisch, dus de doosjes een groot succes!

parfum doosje, parfum verpakking, parfum verpakken, parfum bedrukken


 

Wij hebben een on-line bibliotheek met standaardmaten voor uw parfum doosje, voor deze standaard maten betaald u géén stansmeskosten! We kunnen uiteraard ook een parfum doosje op maat maken. Daarvoor ontvangen wij graag het artikel wat u er in wilt verpakken.