Uw vraag of vrijblijvende offerteaanvraag

Voor een offerteaanvraag ontvangen wij graag zo veel mogelijk informatie.  Hoe meer informatie, des te nauwkeuriger de offerte.


LET OP!

Voor een volledige offerte hebben wij de volgende informatie nodig:

de maat van het doosje en/of product dat u er in wilt verpakken
 het aantal kleuren van de bedrukking; 1, 2, of 3 pms-kleuren of full color
 het aantal doosjes waar u een vrijblijvende prijs voor wilt ontvangen
 indien spoed, graag ook een uiterlijke levertijd vermelden

Wanneer u de opmaak ook door ons wilt laten verzorgen dan kunt u uw logo, tekst en schets mailen naar cosmeticadoosjes@vdlouw.nl, wij kunnen dan een betere inschatting maken van de opmaakkosten. U ontvangt altijd éérst een digitale drukproef voordat wij gaan produceren.

Wanneer wij een verpakking op maat voor uw product mogen maken, dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk uw product, zodat we de verpakking perfect kunnen laten aansluiten. Bijna niets is onmogelijk en wij denken bij elke stap met u mee. Onze medewerkers denken in oplossingen en zien uw nieuwe verpakking als een uitdaging! Nadat we in overleg een schets hebben gemaakt betrekken we onze stansmaker meteen bij het proces zodat we enkel keuzes maken die praktisch uitgevoerd kunnen worden en de stevigheid van de verpakking gewaarborgd blijft.

Via email krijgt u meestal een vollediger antwoord dan via telefoon.
De vrijblijvende offerte ontvangt u ook van ons via email.
Wilt u eerst telefonisch overleg plegen, dan kan dat natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 010 - 511 27 99.

 

Contactformulier

Wij hebben een on-line bibliotheek met standaardmaten cosmeticadoosjes, voor deze standaard maten betaald u géén stansmeskosten! We kunnen uiteraard ook een doosje op maat maken. Daarvoor ontvangen wij graag het artikel wat u er in wilt verpakken.