Cosmeticadoosjes en meer

Drukkerij Van der Louw is een modern grafisch bedrijf te Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland, regio Rotterdam. Het bedrijf bestaat ruim 45 jaar. Het wordt geleid door W. van der Louw jr., 2e generatie van de familie Van der Louw.
Met 10 medewerkers, 4 offsetpersen, diverse stansmachines en afwerkapparatuur staan wij voor u klaar.
Wij produceren cosmeticadoosjes, displaydozen, bedrukte bijsluiters, prijskaartjes, hangtags, etiketten en ander promotiemateriaal.
Voor kleine oplages hebben wij een Konica Minolta 1060L digitale kleurenprinter voor het vervaardigen van o.a. doosjes in full color in hoge kwaliteit.

cosmeticadoosjes


 

cosmeticadoosjes

Alles onder één dak!

Omdat we beschikken over een eigen ontwerpstudio kunnen we het product van a tot z inclusief logo ontwerp verzorgen. De levertijden die wij aanhouden zijn kort tot zeer kort.
Totaalservice: Onze medewerkers kunnen uw product ook in de verpakking doen. Daardoor kunt u de productie en de fulfillment op één adres laten afhandelen.
U krijgt uw verpakking compleet netjes in dozen aangeleverd.


 


 

Showroom cosmeticadoosjes

In onze showroom kunt u uw wensen bespreken en meteen een indruk krijgen van ons bedrijf. Terwijl de drukpersen en afwerkingsmachines draaien op de achtergrond kunt u de honderden soorten verpakkingen zien en voelen. Indien voorradig kunt u een model mee naar huis nemen. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 600 standaard maten doosjes. Als de maat die u zoekt er niet tussen zit, dan kunnen wij ook een verpakking ontwerpen. Wij ontvangen altijd graag het product wat u er in wilt verpakken, zodat we de doos perfect kunnen laten aansluiten.


 

Koffie, cappuchino, thee of chocomelk?

Een afspraak buiten kantooruren is mogelijk.
Gratis parkeerruimte voor de deur.

Drukkerij Van der Louw
Industrieweg 124
2651 BD Berkel en Rodenrijs
Telefoon: klik hier
cosmeticadoosjes@vdlouw.nl

Openbaar vervoer is op loopafstand.


 

Wij hebben een on-line bibliotheek met standaardmaten cosmeticadoosjes, voor deze standaard maten betaald u géén stansmeskosten!
We kunnen uiteraard ook een doosje op maat maken. Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.