Bedrukte cosmeticadoosjes

Onze bedrukte cosmeticadoosjes moeten de klant verleiden om het product aan te schaffen en te gebruiken. Dit betekent dat de uitstraling van de bedrukte cosmeticadoosjes een heel belangrijk onderdeel van het beslissingsproces zijn.
Luxe doosjes versterken het positieve gevoel over het product, het merk en de herkenbaarheid.
Ook bij herhaalaankopen moet de klant uw product snel kunnen vinden tussen de honderden andere producten in de winkel.

bedrukte cosmeticadoosjes


 

Hoogglanzend of mat

Wij kunnen uw bedrukte cosmeticadoosjes leveren in diverse maten en uitvoeringen. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of een tint. Eventueel met een speciale PMS kleur of goud of zilverfolie-opdruk. Met een 'preeg' kunt een logo of tekst iets in of uit het karton laten drukken.
Ook voor luxe verpakkingen in kleine aantallen kunt u bij ons terecht, wanneer u bijvoorbeeld een verpakking wilt presenteren, terwijl u de productie nog niet in gang heeft gezet.


 

Wat voor sluiting voor de boven- en onderzijde?

Wilt u de bovenzijde aan de voor- of achterkant laten aansluiten en wilt u twee klepjes of een Zweedse bodem voor uw bedrukte cosmeticadoosjes? Allemaal zaken waar wij u in kunnen adviseren. Op YouTube hebben wij een korte uitleg gegeven over een 'Zweedse bodem' en een 'autolock bodem'.
De bovenzijde van een doosje kan aan de voorzijde of de achterzijde worden opengemaakt. Op deze tekeningen kunt u het verschil zien; bovenzijde zit aan achterzijde vast en bovenzijde zit aan voorzijde vast.

Bij vragen of twijfel kunt u altijd vrijblijvend om advies vragen.


 

Bedrukte cosmeticadoosjes promotiemateriaal

Met een goed doosje bent u er vaak nog niet. Opvallen in de winkel is belangrijk tussen de tientallen of honderden andere cosmeticadoosjes. Wij kunnen u diverse promotiematerialen aanreiken. Voor de promotie in de winkel maken wij rolbanners, wandborden, plafondborden en schapkaarten. Onze designafdeling heeft veel ervaring met huisstijlen en kan uw merk, logo en kleur consequent doorvoeren in alle reclameuitingen van visitekaartje tot en met autobelettering. Indien u een product zoekt dat u niet op deze website kan vinden, neem dan snel contact met ons op.


 

Veel meer dan alleen bedrukte cosmeticadoosjes

Wij vervaardigen bedrukte verpakkingen voor producten zoals potjes, flesjes of tubes crème of scrub, serum-olie en samples. Displaydozen maken wij in alle vormen en maten. Met een originele displaydoos zal u nog meer aandacht op uw product in de winkel vestigen.
Voor het complete assortiment kunt u bij ons terecht, dus ook voor bedrukte bijsluiters, prijskaartjes, hangtags, etiketten en ander promotiemateriaal.
We kunnen uiteraard ook de opmaak verzorgen van uw bedrukte cosmeticadoosjes. Voor dat we gaan drukken krijgt u altijd eerst een digitale drukproef van ons.


 

voorbeelen van gondeldoosjes

Bedrukte gondeldoosjes

Bedrukte gondeldoosjes zijn zeer geschikt voor een leuk cadeautje of bijvoorbeeld een giftcard. Bedrukt met uw logo of boodschap trekt deze zeker de aandacht. Bedrukte gondeldoosjes zijn uit te voeren met handvat, zodat er een luxe tasje ontstaat of een eurolock om hem in een winkel op te kunnen hangen. Het geeft een goede en exclusieve uitstraling.


 

Wij hebben een on-line bibliotheek met standaardmaten cosmeticadoosjes, voor deze standaard maten betaald u géén stansmeskosten! We kunnen uiteraard ook een doosje op maat maken. Daarvoor ontvangen wij graag het artikel wat u er in wilt verpakken.